Неповнолітній львів'янці лікарі поставили страшний діагноз - об'ємний утвір стовбура головного мозку, тепер дівчинка потребу фінансової допомоги аби отримати шанс на нормальне життя.

Про це у соціальній мережі фейсбук написала сестра хворої дівчинки Роксолана Івах.

Шістнадцятирічній львів'янці Марті Артимович поставили страшний діагноз: об'ємний утвір стовбура головного мозку ( пухлина мозку). Дівчинка потребу негайного дорогого лікування, щоб отримати шанс на одужання.

Дівчинка довгий час пробула в комі, але батьки спільними зусиллями та спільним коштом вже розпочали лікування, тож дівчинка вже отямилася.

Фото: Роксолана Івах


"З кожним днем Мартуся все більше і більше хоче порадувати Вас якимось своїм новим досягненням!Сьогодні на фото вона Вам показує «Супер». Вона так старається, так хоче доказати всім, що вона має всі шанси для того, щоб бути здоровою! І ми віримо що скоро у неї все вийде, адже вона не одна!", - написала сестра дівчинки.

Допомогти львів'янці погодилась клініка в Туреччині. Лікування коштуватиме 100 тисяч доларів США. Сім'я дівчинки немає такої суми, тому просить всіх небайдужих допомогти. На цей час ще залишилось зібрати понад 40 тисяч доларів.

❤️З кожним днем Мартуся все більше і більше хоче порадувати Вас якимось своїм новим досягненням!Сьогодні на фото вона...

Geplaatst door Роксолана Івах op Vrijdag 10 juli 2020

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, що дворічний Артем з Черкас потребує підтримки всієї країни. Медики виявили пухлину після того, як вісім місяців тому батьки хлопчика поскаржилися на ослаблі руки і ноги дитини.

Навесні цього року маленький Артем переніс операцію з видалення новоутворення, але на недавніх знімках з'явилася нова пухлина.

Як повідомляв портал "Знай.uа" що 11-річна львів'янка з дитбудинку благає про допомогу. їй необхідні кошти на операцію на позвночнике

Також,"Знай.uа" писав, що молодий хлопець зі Львова лікується від агресивної форми раку. Про це повідомила мама хлопця Таня Бренгин на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Жінка розповіла, що її синові Владиславу поставили страшний діагноз — саркома четвертої стадії. Пухлина різко прогресує і вражає інші органи. Для лікування хлопцеві потрібні донори крові. Підходять лише чоловіки з групою 2+.