У Львові знову фіксують випадки, коли дорослі чоловіки на вулицях міста чіпляються до малолітніх дітей з сексуальними пропозиціями.

Про це йдеться у дописі на сторінці спільноти «Левандівка Сіті» у фейсбук.

Так, львівяни розповіли, що все частіше є випадки, коли педофіли чіпляються до дітей з сексуальними пропозиціями. Один такий випадок стався у Залізничному районі. Невідомий чоловік почав чіплятися до дівчинки, яка йшла до магазину.

"Ця особа вчора чіплялась до дівчинки. Виглядає вона на років 12, хоча насправді старша, та дуже тендітна й маленька на зріст. Це коліжанка моєї доньки. Дитина йшла за хлібом і кефіром в магазин.

Цей тип причепився до неї, попросивши допомогти з телефоном, бо сам не вміє, мала обізвалась, для неї він старша людина, хотіла допомогти, а він йшов з нею до магазину, пропонував йти в кафе, а потім до нього в гості. Тримав за руку, пробував завести в темні провулки. Мала злякалась й заціпеніла. Просилася, що їй треба додому, що нікуди не піде", - сказано у дописі.

Але чоловік твердо стояв на своєму і не відпускав дівчинку. Дитина говорила, що їй потрібно додому, але чоловік пішов за нею, тому дівчинка спеціально повела його о будинку знайомих, бо рідних не було вдома.

"Повела його до нашого будинку, мовляв, вона тут живе. Обнімав, притискав до себе, та цілував у щоки, бридота! З переляку мала зробила помилку, дала йому номер телефону, бо тиснув на неї, щоб набрала його номер. Але завдяки цьому ми знайшли його у Вайбері.Заскочила в під’їзд, постояла трохи. Коли зайшла до нас, бліда, зі сльозами, розповіла ситуацію, чоловік кинувся його наздоганяти, але й сліду вже не було", - написала львів'янка.

Наразі рідні дівчинки вернулися до правоохоронців, щоб зупинити подальші дії чоловіка. Зазначимо, що батькам варто попереджати своїх дітей про подібні ситуації, щоб вони ніколи не погоджувалися на жодні пропозиції незнайомців.

Скріншот Левандівка Сіті/ФБ

Нагадаємо, раніше під Києвом судили поліцейського за зґвалтування затриманої.

Як повідомляв портал "Знай.uа", підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного львів'янина хочуть "відмазати"

Популярні новини зараз
Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також, "Знай.uа" писав, що в Запоріжжі впіймали педофіла, який полював на маленьких дівчаток.