Стало відомо про те, що у Львівській області водій, якому стало погано за кермом, збив пішохода і з'їхав на автомобілі у річку.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент у неділю, 12 липня. У Червонограді автомобіль збив пішохода, після чого з'їхав в річку.

за Причиною аварії, найімовірніше стало погане самопочуття водія. Про це повідомив Департамент цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП з летальним результатом у Львові, фото: скріншот з відео

"11 липня о 14:20 год. у водія автомобіля "ВАЗ-2121", жителя Червонограда 1951 року народження, який рухався по вул. Львівської р. в Червоноград, погіршився стан здоров'я», - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

В результаті, водій втратив контроль над керуванням, і транспортний засіб вилетіло за межі проїзної частини на праве узбіччя. Автомобіль влетів на пішохода, місцевого жителя, 1972 року народження, який в цей момент проїжджав повз на велосипеді.

Після цієї пригоди автомобіль з'їхав з моста в річку «Солокія».

Водій загинув на місці події, а пасажир автомобіля, так само житель Червонограда, 1950 року народження, отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований у нейрохірургічне відділення Червоноградської ЦМЛ із закритою черепно-мозковою травмою.

в аварії Пішохід отримав черепно-мозкову травму і тілесні ушкодження. «Швидка допомога» госпіталізувала його до лікарні. На даний момент обставини трагедії продовжують з'ясовувати.

Нагадаємо, раніше Франківчан змушують кататися по дорогах смерті - ями, калюжі і вбитий асфальт

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Тернопільщині виявили вулицю-привид, забуту комунальниками - як у Чорнобилі

Також «Знай.ua» писав, що У центрі Хмельницького відкрився портал в пекло, комунальники розводять руками: "Можливо дощі"