На Донеччині чоловік ударив у лице жінку, бо почув від неї українську, його засудили за побиття.

Про це пише інформаційний портал “Kramatorsk Post”.

Так, стало відомо, що краматорський міський суд виніс вирок чоловікові, який ударив незнайому жінку в обличчя. Зазначається, що він застосував силу через те, що вона говорила українською мовою. При цьому нападник вимагав від потерпілої гроші й телефон.


Відомо, що ця пригода сталася минулого року. Жінка вийшла на вулицю, щоби винести сміття. Ще деякий час вона стояла біля під’їзду та розмовляла з донькою телефоном, при цьому спілкувалася українською. Це почув незнайомець і почав вимагати аби вона перейшла на російську.

суд, рішення, вирок \\ фото 112
суд, рішення, вирок \\ фото 112


Згодом чоловік почав вимагати гроші та телефон, а також закидав, що вона нібито вкрала в нього гроші. Коли жертва намагалася піти, він наздогнав її та вдарив у праве око. Окуляри, які були на постраждалій, розбилися, осколки подряпали їй ніс.

На суді обвинувачений визнав свою провину та розкаявся. Чоловіка визнали винним у завданні легких тілесних ушкоджень та присудили 120 годин громадських робіт.

Нагадаємо, що в Дніпрі діти в дитячому саду виступали перед батьками під пісні російського шансону.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" українка внесла лепту в мовний скандал.

Також "Знай.uа" писав, що Google вперше за чотири роки додав в програму Translate нові мови.