Львів'яни скаржаться на умови в купе-вагонах Укрзалізниці. В деяких потягах вінка не закриваються через що дощ накрапає просто на пасажирів.

Про це у спільноті Варта-1 написав львів'янин Lemberg Steli.

Так, львів'янин розповів, що йому требу було дістатися до одного з міст неподалік Львова тому він придбав в Укрзалізниці квиток на потяг. Щоб проїхатися з комфортом чоловік вирішив трохи переплатити і замість плацкарта взяв купе вагон за 650 гривень за місце. Проте комфортною цю поїздку було б важко назвати.

Фото: Lemberg Steli


Виявилося, у купе в якому їхав львів'янин, не зачинялося вікно. Зазначимо, що у цей день саме йшов дощ, через що деякі речі чоловіка по приїзду виявилися абсолютно мокрими.

"Реалії Укрзалізниці. Вікно не закривається, але підтиснуте якось шматою. Падав дощ вночі і коляска яка стояла під сидінням намокла", - зазначив чоловік.

Скріншот

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Знай.иа писав, що з Києва з 1 липня відправляться поїзда в Бердянськ

Знай.иа повідомляв, що в харківських електричках перевіряють квитки і маски.

Нещодавно Знай.иа передавав, що Укрзалізниця відновлює транспортне сполучення між Львовом і Києвом.