У Львові на вулиці Тракт Глинянський комунальники залили прогалину в тротуарі бетоном і нанесли малюнок бруківки.

Про такий "ремонт" тротуару повідомила у фейсбуці львів'янка Анна Прод. У спільноті "Гаряча лінія міста Львова" вона опублікувала пост з відповідними фото намальованої бруківки.

Anna Prod, фейсбук, скриншот

Anna Prod, фейсбук, скриншот Anna Prod, фейсбук, скриншот

24 червня дівчина звернулась в групу з проханням відремонтувати пошкоджену ділянку на вулиці Тракт Глинянський. Зокрема, вона опублікувала фото, на якому частину без бруківки було закрито дерев'яними дошками.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Натомість 7 липня Анна показала результат виконаної роботи. "Прохання закрити бруківкою, а не намалювати бруківку з бетону", – написала львів'янка.

У коментарях користувачі дотепно відреагували на опубліковані світлини. Зокрема, один з учасників групи написав: " Насяйнікєєее! Засєм ругаєссо?)) Тут вровень, а там виступать. Джамшут говорить так буде на віка)))"

Як зазначили адміністратори групи під дописом, в управлінні інженерного господарства ЛМР, під час проведення робіт плитку було демонтовано. Згодом її викрали невідомі особи.

Тож підрядна організація пообіцяла замостити ділянку терміном до 13 липня.

Нагадаємо, Знай.ua писав, що львів'яни скаржаться на перевірки в громадському транспорті.

Також Знай.ua повідомляв, що в Києві водій тролейбуса накинулася з кулаками на молодого хлопця.

Нещодавно Знай.ua передавав, що у Львові водій маршрутки показав зразковий громадський транспорт.