У Львові один з водіїв маршрутки вразив своїм вчинком пасажирів. Чоловік погодився підвезти пенсіонерку навіть без плати за проїзд.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Katya Liba.

Так, у Львові водій маршрутки вразив пасажирів своїм вчинком. Очевидці розповіли, що в салон зайшла бабуся, їй потрібно було проїхати кілька зупинок, проте грошей на проїзд вона не мала.

Фото: Katya Liba


Але, попри це водій маршрутного таксі погодився підвезти її абсолютно безкоштовно, і навіть не намагався її виштовхати з автобусу, як це роблять зазвичай.

Фото: Katya Liba


"Маршрут 133. Все-таки є ще добрі водії, які з похилих людей не беруть грошей за проїзд, видно вона більше не мала грошей щоб оплатити,принаймні це була одна бабуся на цілу маршрутку ,дуже старенька. Не верещить , і не хамить, зупиняє. Здоров'ячка вам", - написала львів'янка.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Скріншот

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі маршрутник накричав на дитину і змусив його платити за проїзд.

Знай повідомляв, що в Києві маршрутник їздив по місту з кошеням в моторному відсіку.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі у громадському транспорті з'являться контролери.