У Львові зняли обмеження на кількість відвідувачів у ресторанах та спортзалах. Тепер одночасно може знаходитися у ресторані більше десяти чоловік.

Про це повідомила заступниця міського голови Галина Слічна.

Так, стало відомо, що у Львові зняли обмеження кількості відвідувачів у ресторанах, спортзалах та фітнес-центрах. Таке рішення міська комісія ТЕБ і НС прийняла з огляду на покращення епідситуації у місті.

вулиці Львова, скріншот із відео
вулиці Львова, скріншот із відео


Галина Слічна уточнила, що йдеться про повноцінне відновлення роботи готелів, закладів громадського харчування, спортивних закладів та залів, а також фітнес-центрів.

«Якщо йшлося про заклади харчування, то у них могло перебувати до 10 осіб одночасно, або ж, якщо йшлось про спортивний зал чи фітнес-центр, то там також було обмеження у кількості людей, що могли там перебувати у приміщенні. Тепер ці обмеження зняті і ці заклади мають повне право функціонувати», – підсумувала посадовиця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, вечірка київських covid-дисидентів закінчилася загибеллю.

Як повідомляв Знай. ua, послабили карантин, що можна робити, не боячись штрафів.

Також Знай. ua писав, що Кличко доведеться терпіти "весілля" ночами.