У Львові з'явиться соціальна їдальня, яка зможе нагодувати всіх, хто цього потребує. Столова буде працювати не постійно, а лише в обумовлені дні. Вона буде розташовуватися на вулиці Панча у сквері. Про це пише Депо Львів з посиланням на міську раду.

Влада Львова на пункт гарячого харчування для нужденних виділяє 48 тисяч гривень. Там зможу отримати харчування абсолютно безкоштовно. Їдальня розрахована на 60 осіб. Працювати така їдальня буде щовівторка з 14 годин.

Крім цього пункту гарячого харчування у Львові діє соціальна їдальня, якою займається храм Христового Воскресіння. Ця їдальня працює на вулиці Городоцькій, 319а, з понеділка по п'ятницю. Також у Львові можна поїсти всім нужденним «на валах». Там мобільний пункт живлення від ЛМГО "Спільнота взаємодопомоги "Оселя" надає допомогу бездомним та безпритульним.

Крім Львова соціальні столові є і в інших містах. Зокрема, в Одесі відкрилися вже три таких заклади. Вони працюють цілий рік і тут можна отримати порцію гарячої їжі всі, хто цього потребує. В їдальні збираються годувати пенсіонерів та людей, що опинилися у важких життєвих обставинах.

Нагадаємо, Знай писав, що у Києві безпритульні обжили центр міста через їдальні, яка повинна відкритися неподалік.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Знай повідомляв, що в Одесі відкрили їдальню для нужденних.

Нещодавно Знай передавав, що блогер показав, яку допомогу отримують в США пересічні громадяни під час карантину.