У Львові банда зловмисників погрожувала фізичною розправою продавцям в одному з магазинів міста.

Про це розповів власник магазину Oleksandr Sharkevych на своїй сторінці у фейсбук.

Так, у Львові у п'ятницю 19 червня близько о 20:45 до магазину на вулиці Бігова 17 під'їхав автомобіль марки BMW з якого вийшли два чоловіки. Коли вони зайшли до магазину, то вдавали наче не знайомі, щоб втілити в життя свій хитрий план.

"Лисий набрав продуктів поки смугастий купляв пиво і відволікав увагу, після чого лиса потвора перейшла до погроз, образ і зверхнього ставлення до жінки і тільки завдяки небайдужому чоловіку який стояв у черзі його вдалося зупинити. Продавець встигла натиснути тривожну кнопку виклику поліції і плішивого вдалося затримати", - пише чоловік.

Фото: Oleksandr Sharkevych


Коли на місце пригоди прибули правоохоронці, то вони не стали перевіряти документи у зловмисників, мотивуючи тим, що продавець з перестраху відмовилася писати заяву.

"А на те, що цей урод навіть в присутності поліції їй погрожував і обіцяв прийти після зміни та відбити голову, ніхто уваги не звертав. В результаті данні бидла нам поки не відомі, заява в поліцію написана сьогодні, всі фото відео матеріали додані до заяви", - підсумував чоловік.

Скірншот

Варта1 УВАГА РОЗШУК!! Друзі!!! Дуже прошу допоможіть знайти, впізнати виродків які завдали збитків та погрожували...

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще
Geplaatst door Oleksandr Sharkevych op Zaterdag 20 juni 2020

Нагадаємо, що в Запоріжжя полум'я знищило відому фабрику взуття.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Запоріжжі невідомий у масці напав вночі на жінку.

Також Знай.uа писав, що в Мелітополі неадекватний сусід влаштував справжній комунальний пекло мешканцям під'їзду.