Український блогер Максим Циркель розповів про свої поневіряння у львівському аеропорту, коли реєстратор відмовився реєструвати на рейс російською мовою і почав погрожувати. Про цей інцидент блогер написав на своїй сторінці в Facebook.

Циркель написав, що міжнародний аеропорт «Львів» розчарував його з багатьох причин. У будівлі аеропорту не було світла, бізнес-зал виявився закритим. Також були закритими всі магазини. Чоловік написав, що ніде було купити пляшку води.

Пост українського блогера Фото: скріншот

У довершенні всього молодий чоловік на стійці реєстрації на рейс почав відверто грубіянити, так як автор посту заговорив з ним на російською мовою. Цей співробітник аеропорту заявив, що буде говорити з ним українською. Циркель в свою чергу перейшов на українську.

Пост українського блогера Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Реєстратор не вгамовувався і погрожував, що не буде реєструвати блогера на рейс, що він не полетить. Особливо завзято молодий чоловік почав нападати, коли дізнався, що блогер вирішив опублікувати відгук в мережі. Після цього він почав погрожувати, що поміняє місця, зніме з реєстрації і не допустить на рейс. При цьому реєстратор заявив, що йому за це нічого не буде.

пост українського блогера Фото: скріншот

У коментарях користувачі зробили акцент на мовному питанні, тому блогер ще раз заявив, що не мав претензій до реєстратора, який відмовився обслуговувати його українською. Циркель написав, що перейшов на українську, йому не складно говорити українською, але для нього важливим є загроза на будь-якій мові. Така людина не може працювати з людьми.

Нагадаємо, Знай писав, що літак з італії не зміг приземлитися в Івано-Франківську.

Знай повідомляв, як потрапити до бізнес-зали будь-якого аеропорту, щоб дочекатися рейсу в зручних кріслах і комфортній обстановці.

Нещодавно Знай передавав, що МАУ розповіли, що можна бырать в якості ручної поклажі при перельотах в Туреччину.