У Львові пішла з життя 70-річна Галина Михальчук - очільниця лабораторного центру міста, яка до того займала посаду завідуючої санітарно-гігієнічного відділу СЕС Франківського району. Про це стало відомо з повідомлення лікаря-інфекціоніста Наталії Тімко - головного епідеміолога Львівщини.

Зазначається, що причиною смерті очільниці лабораторії став коронавірус.

“Її життя забрав коронавірус…Могла ще жити, працювати, втілювати у життя плани… Не судилось. Була для людей мудрим наставником. Давала поради, настанови. Любила свою роботу. Любила життя. Це 127 смерть на Львівщині від коронавірусу. Скільки їх ще буде?” – написала Тімко на свої й сторінці в соціальній мережі Facebook.

Скрін сторінки Наталії Тімко

«Велике співчуття родині. Царство небесне, вічна пам'ять», - співчувають львів’яни.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

«Чому, якщо у Львівській області так багато хворіє медиків - їх не можуть забезпечити якісними засобами захисту? Чи самі медики нехтують правилами безпеки? Чому у Львівській області так багато вмирає людей від короновірусу, а так мало людей - одужують? Якість тестів на короновірус хтось перевіряє? Людина, яка немає зовсім симптомів - тести показують короновірус, а коли усі симптоми - ні? Чому, якщо в один день здати тести в приватній та державній лабораторіях від однієї людини - різні результати, кому вірити?», - наголошує дехто.

«Померла людина, померла через вас і нас, будучи дотичною до епідемії, а тут купа платних і безплатних тварюк розпинаються», - обурюються містяни.

Нагадаємо, в Україні знову побито антирекорд за кількістю хворих за добу – 1109 нових хворих на коронавірус, 19 померло.

Як повідомляв портал Знай.uа, китайський вірус знищив легендарного медика зі Львова – врятував сотні військових, а себе не зміг.

Також портал Знай.uа писав, що на Троєщинському ринку в Києві знайшли китайський вірус.