У Львові вшановують пам’ять військового медика Івана Гайди, який загинув від коронавірусу.

Про це написав на своїй сторінці у фейсбук ректор академії Сухопутних військ Павло Ткачук.

Так, у п'ятницю, 26 червня у Львової вшановують пам'ять начальника Львівського госпіталю Івана Гайди. Сьогодні відбулася заупокійна свята літургія у 9 день з дня смерті лікаря, який помер від ускладнень через COVID-19.

Фото: ФБ/Павло Ткачук


«Сумна подія зібрала нас у храмі Архистратига Михаїла. Сьогодні офіцери та курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного разом Преосвященнішим владикою Степаном Сусом згадали в молитвах нашого товариша, видатного лікаря, справжнього офіцера полковника медичної служби Івана Гайду.

Минає дев’ять днів, як його немає з нами. Але пам’ять про нього жива, як і жива наша вдячність за його жертовну працю в ім’я збереження здоров’я військовослужбовців», - написав Павло Ткачук

Фото: ФБ/Павло Ткачук

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще


Зазначимо, що Іван Гайда народився 7 грудня 1961, у селі Бариш, на Тернопільщині. Був полковником медичної служби Збройних сил України, лікарем вищої категорії та начальником Військово-медичного клінічного центру Західного регіону.

Фото: ФБ/Павло Ткачук

Сумна подія зібрала нас у храмі Архистратига Михаїла. Сьогодні офіцери та курсанти Національної академії сухопутних...

Geplaatst door Павло Ткачук op Vrijdag 26 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Знай писав, що на Кіровоградщині малюк помер при пологах через медичної недбалості.

Знай повідомляв, що журналістка перевірила дитячий санаторій і прийшла в жах.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі люди рятують дитину з дитбудинку.