Художник і лідер гурту «Ot Vinta!» перепросив за свою карикатуру на мера Андрія Садового.

Про це повідомляє інформаційних портал Варта-1.

Так, нещодавно український художник і лідер рок-гурту Юрій Журавель, який часто публікує сатиричні малюнки опублікував у Facebook карикатуру на мера Львова Андрія Садового. Але вже за декілька годин він видалив її і попросив вибачення в Садового.

Художник зазначив, що намалював карикатуру під впливом фейкових повідомлень про підтримку Садового партією «Слуга народу». Варто зауважити, що Журавель намалював мера Львова у вигляді зеленого бюсту на постаменті з підписом «Зе!» і опублікував на своїй сторінці у Facebook із підписом: «Цікаво! Чи голосуватимуть львів’яни за Садового на чергових виборах мера?».

Скріншот


Але вже зранку Журавель видалив пост та попросив пробачення у мера Львова.

«Щиро прошу вибачення в Андрія Садового за вчорашню карикатуру, яка показувала його співдружність із Зеленським і Слугами Народу. Вийшло, що вчора я поширив фейк від інформаційного агентства «Вголос», який активно підхопився іншими ЗМІ й окремими журналістами… Надалі буду більш уважний до новин ЗМІ і віритиму лише перевіреним джерелам», — написав Юрій Журавель на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, раніше У київській левобережки з'явиться свій "Хрещатик" - Кличко розкрив грандіозні плани

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Кияни масово плюють на карантин у метро, Кличко не витримав, - "Чекайте на вулиці!"

Також «Знай.ua» писав, що Кияни випросили у Кличка повернути каштани на Хрещатик, але мер зробив хід не тим конем