Львів'яни скаржаться, що біля під'їздів постійно шастають молоді люди у стані алкогольного сп'яніння або під дією наркотичних речовин.

Про це написала у спільноті Варта-1 львів'янка Гануся Сорока.

Так, львів'янка розповіла, що постійно на провулку Чорновола,55 ходять молоді люди у стані алкогольного сп'яніння або під дією наркотичних речовин. За словами львів'янки, також вони постійно шукають закладки у цьому районі.

Фото: Гануся Сорока


"Ось такі дивні наркомано-зомбі створіння постійно ошиваються. З їхньої розмови почула: подивись в мене, а ти в мене.....немає слів просто. Постійно вони лазать тут, шукають закладки", - написала львів'янка Гануся Сорока.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в коментарях.

"Кончені створіння", "Може трусами міняються? Шо ви на пацанів накинулись", "Або в геїв бавляться", "Може були в лісі, нахваталися кліщів і обдивляються один одного. А ви зразу наркомани", "В пах колять , це вже їм не довго залишилось", "Співчуваю батькам, що таких уродів мають", "Дзвоніть в поліцію", - такі коментарі залишили користувачі мережі під постом львів'янки.

Скріншот

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запоріжанка "нафаршировала" шоколадку наркотиками, але смаколик не оцінили копи

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві молода пара вирощувала наркоту вдома під лампою

Також Знай.ua писав, у Києві правоохоронці накрили канал збуту наркотиків.