У Львівському переповненому громадському транспорті не поступаються місцем вагітним жінкам.

Про це розповіла журналістка Марічка Цигилик для tvoemisto.tv.

Так, львівська журналістка, яка чекає дитину розповіла, що зазвичай не користується громадським транспортом, бо надає перевагу пересуватися пішки. Проте вагітній ходити пішки на далекі дистанції досить тяжко, тому жінка вирішила проїхатися у тролейбусі.

тролейбус, скріншот з відео
тролейбус, скріншот з відео


Жінка зайшла до транспорту, там біло більш менш вільно,але на наступній зупинці до тролейбуса зайшла велика кількість людей.

"Бабуся років шістдесяти пропускає через ці ж двері свою онуку та заходить сама. Позаду їх ще обіймає хлопець, вхопившись за поручні і втримуючись на останній сходинці. Мене затискають в одному стаді зі смердючим чоловіком років п’ятдесяти та довговією красунькою", - пише жінка.

Після того як вже всі зашли до тролейбуса він раптово різко повернув, в цей момент вагітну хтось вдарив у живіт.

"Пані, та я вагітна!", – у моєму крику образа за всі місця, якими мені не поступилися, злість на всі пофігістичні червоні пики, що пересуваються львівськими маршрутками. У ту ж мить три молоді особи – не бачу хто, бо все розпливається – різко підводяться і поступаються мені місцем. Навколо мене раптом з’являється вільний простір і, здається, усім так само страшно, як і мені", - зазначає вона.

Через людей жінка дійшла до найближчого місця та зайняла крісло, яким попередньо для неї поступилися пассажири.

"Виходжу одразу ж на наступній зупинці. Різкого болю у животі чи ще якихось зловісних ознак, здається, немає. Намагаюсь сама себе заспокоїти. Вдивляюсь у романтично-рожевий захід сонця, що відблискує на куполах церкви. «Тільки б малюк заворушився, тільки б малюк заворушився, щоб усе було добре», – йдучи попри велику білу церкву, вже як мантру, а не молитву, повторюю я в голові", - підсумувала вагітна.

Нагадаємо, Знай писав, що в Дніпрі міська влада прийняла рішення відновити роботу маршрутних таксі.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Знай повідомляв, що в Тернополі п'яний чоловік розбив скло в маршрутці з-за конфлікту з водієм.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові подорожчав проїзд в електричках в 2,5 рази.