Міністр охорони здоров'я України Максим Степанов приїхав з перевіркою у Львівську область. Причиною поїздки став великий сплеск захворюваності коронавірусом регіоні.

Про це Степанов заявив на брифінгу у Львівській області, пише РБК Україна.

Степанов зазначив, що на Львівщині за минулу добу було підтверджено 200 нових випадків захворювання коронавірусом. Всього з початку пандемії в області підтверджено 3980 за весь час пандемії.

Максим Степанов, фото: moz.gov.ua
Максим Степанов, фото: moz.gov.ua

"Це дуже велика кількість. Ми спостерігаємо велике зростання захворюваності у Львівській області. Сьогодні я разом зі своїм заступником і провідними фахівцями України знаходимося у Львівській області, щоб розібратися, надати відповідну допомогу, прийняти рішення щодо поліпшення епідеміологічної ситуації, і в ході лікування в тих чи інших установах", - повідомив Максим Степанов.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Так само, в Україні найбільш зараженими регіонами залишаються: Київ, Чернівецька, Львівська, Рівненська, Київська області.

Онлайн брифінг Міністра охорони здоров'я Максима Степанова зі Львова

Онлайн брифінг Міністра охорони здоров'я Максима Степанова зі Львова

Geplaatst door ТРК ПЕРШИЙ ЗАХІДНИЙ op Zondag 21 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Карантин можуть продовжити до нового року з-за "шастанья" українців - "Ми повинні бути морально готові"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть прийняти у будь який момент

Також «Знай.ua» писав, що В Україні за добу 681 нових хворих коронавірусом, 10 померло