У Львові попри карантин містяни гуляють містом та збираються великими компаніями.

Про це у спільноті Варта-1 у фейсбук написав львів'янин Василь Дяків.

Так, у неділю, 21 червня львів'яни масово вийшли на прогулянки та у кав'ярні. Так, зокрема на вулиці Вірменській у кав'ярнях зібралася величезна кількість людей, зазначимо, що відстань від столиків була не надто великою.

Скірншот


"Карантин по-львівськи": масові скупчення людей у кафе, ресторанах та біля "музичних вікон". А потім дивуються, що у Львів у лідерах по захворюваності на коронавірус", - написав львів'янин.

Скірншот


Зазначимо, що на час карантину через пандемію коронавірусу слід уникали великого скупчення людей. Також варто використовувати індивідуальні засоби захисту та антисептики, щоб уникнути зараження.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Садовий може повернути у Львів жорсткий карантин.

Як повідомляв портал Знай.ua, Киян знову відправлять на карантин – ситуація критична, рішення можуть ухвалити будь-якої миті.

Також Знай.ua писав, що Горбунова підловили біля метро в Києві, карантин вдарив по гаманцю актора і нервам - "Я не депутат, не барига".