У розпал пандемії коронавірусу мер Львову Андрій Садовий зганяє комунальників на протест, щоб прикрити аферу з зарплатами і кредитом.

Про це у мережі повідомив депутат Львівської міської ради від “Європейської солідарності” Сергій Івах.

Так, стало відомо, що у п'ятницю, 19 червня львівський міський голова Андрій Садовий закликає працівників комунальних підприємств прийти на протест під Шевченківську РА, де саме відбуватиметься позачергове засідання Львівської міської ради.

За словами депутата Сергія Іваха, таким чином Садовий намагається прикрити аферу з зарплатами та кредитом.

Садовий, мер Львова, скріншот із відео
Садовий, мер Львова, скріншот із відео


“Маю декілька сигналів від працівників комунальних підприємств” Закликаю Андрія Садового та Ірину Маруняк утриматись від популістичних кроків та не зганяти працівників комунальних підприємств під сесійну залу завтра. Депутати висловили чітку та узгоджену позицію: кошти на заробітні плати працівникам будуть забезпечені з бюджету міста. А Садовий намагається свої управлінські та господарські прорахунки прикрити людьми. Такі маніпуляції є недопустимими”, – написав Івах.

Також Івах повідомив, що наказ зібратися на протест працівники комунальних установ почали отримувати після того, як депутатський корпус провів з ними низку зустрічей і пояснив свою позицію.

“Ми не залишимо їх без зарплат. Люди зрозуміли, що ми говоримо це абсолютно щиро, після чого в міського голови, схоже, сталась істерика. Він зрозумів, що вся його афера розвалюється, відтак наказав працівникам цих комунальних підприємств в обов’язковому порядку зібратися завтра на протест“, – пояснив депутат.

Зазначимо, що напередодні депутати всіх фракцій розвінчали фейк міського голови Андрія Садового про нібито неможливість виплатити зарплатню працівникам комунальних підприємств. Депутати пояснили, що Садовий навмисно затримує людям зарплату, щоб провернути аферу з черговим кредитом.

❗️Маю декілька сигналів від працівників комунальних підприємств ❗️ Закликаю Андрій Садовий та Ірина Маруняк утриматись...

Geplaatst door Сергій Івах op Donderdag 18 juni 2020

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, раніше У Львові троє друзів перетворили двір у казку, не чекаючи допомоги Садового - жити треба красиво

Як повідомляє портал «Знай.ua» В Дніпрі бабки вирішили підзаробити, пограбувавши сусідів - квіткова афера накрилася мідним тазом

«Знай.ua» писав, що В Дніпрі вандали понівечили скандальний пам'ятник - на синій руці з'явилася напис, який можна читати дітям