У Львові, на Сихові, в одному із будинків живуть троє друзів, які кожного року власними силами наводять лад у дворі. Про це пишуть їхні вдячні сусіди у спільноті «Варта 1» у соціальній мережі Facebook.

«Хочемо познайомити Вас з надзвичайно талановитими, позитивними людьми, які творять красу у нашому мікрорайоні! На вулиці Кос Анатольського, 18, живуть троє друзів - Володя, Володя та Олег, які впродовж чотирьох років творять красу біля свого будинку», - зазначає автор посту.

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Фото: "Варта 1"
Фото: "Варта 1"

Він додає, що чоловіки «засадили квітами власноруч зроблених фігурних лебедів, зробили чудову декоративну криницю і продовжують вдосконалювати та доробляти решту елементів декору, які радують перехожих та сусідів! Все це вони роблять за власний кошт і за кошт небайдужих мешканців, які час від часу долучаються!».

«Молодці, що посадили квіти, але навіщо було тих страшних лебедів робити?! Це в СРСР не було нічого і майстрували із «гімна і палок», але на дворі 2020!», «Все нічого, але лебеді і клумби в шинах - то капець», - обурюється дехто у коментарях.

«Також кожній людині треба долучатися до таких заходів, давайте усі разом будемо підтримувати один одного в таких роботах. Все у нас буде добре, якщо ми самі цього захочемо», «Молодці!!! І напевно, не стогнали, чому ніхто нічого не робить, а стали і зробили. Браво!!!», - підтримують ініціативних громадян інші.

Нагадаємо, у Києві можуть відкрити ринки, але є нюанс - на українців чекають жорсткі правила на базарах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ринки після відкриття можуть закрити за одну мить, у МОЗ озвучили умови.

Також Знай.ua писав, Суворі обмеження та вхід по одному, Ляшко назвав головні умови відкриття ринків.