У Львові у деяких будинках міста тимчасово відімкнуть електроенергію.

Про це повідомити у пресслужбі "Львівобленерго".

Так, у деяких будинках Львову, у п'ятницю, 19 червня тимчасово відімкнуть електроенергію. Як зазначили, у комунальному підприємстві причина відключення світла - проведення ремонтних робіт.

Ароматичні свічки, фото: heco.bi
Ароматичні свічки, фото: heco.bi
У Львові відімкнуть світло


Зокрема, зазначається, що електроенергії не буде на вулиці Широкій, 81. У комунальному підприємстві повідомили, що світла не буде з 08:00 до 17:00.

У підприємстві "Львівобленерго" приносять вибачення за причинені незручності та просить містян поставитися до цього з розумінням. Комунальники обіцяють провести ремонтні роботи у найкоротші терміни. Також на час відключення електроенергії у комунальному підприємстві радять зарядити всі свої гаджети.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий залишить львів’ян без гарячої води - час готувати тазики

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» З українців жорстко вибивають борги за комуналку, залучають колекторів і забирають квартири

Також «Знай.uа» писав, що Кличко залишить без гарячої води пів Києва - будемо кип'ятити