Наразі у зв’язку з пандемією коронавірусу обмежено доступ до громадських вбиралень, а також до вбиралень у закладах харчування, жителі Львову, що пересуваються містом по справах, змушені справляти нужду в непристосованих для цього місцях.

Про це йдеться на сайті електронних петицій.

Авторка петиції Марта Божик зокрема вказує, що почастішали випадки використання під’їздів і подвір’їв замість туалетів. В свою чергу це впливає й на роботу комунальних служб, тому працівники ЛКП почали скаржитись, що вони ледь не щодня змушені прибирати під’їзди від екскрементів людей.

В тексті петиції вказано, що мешканці міста Львова занепокоєні ситуацією відсутності громадських туалетів і вимагають відкрити вбиральні, та надалі запобігати виникненню подібних ситуацій. А також, зробити їх безкоштовними, поки вбиральні громадських закладів не працюють.

Станом на 14 червня петицію підписали 107 осіб з 500 необхідних для розгляду на сесії міської ради. До кінця збору підписів залишилося 40 днів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Українці порушили карантин на мільйони гривень, копи показали тисячі штрафів

Як повідомляє портал «Знай.uа» Від Зеленського вимагають скасування послаблень карантину - "Без цього ми можемо прожити"

Також «Знай.uа» писав, що Дайте людям швидкість! Водії звернулися до Зеленському за переглядом обмежень