На Львів обрушилась сильна злива, та буря через яку у місті було повалено десятки дерев зіпсовано електропередачі. Через негоду у місті затопило один з будинків.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Олеся Котлярова.

Так, у четвер, 11 червня Львів накрила масштабна злива. Через це затопило один з місцевих будинків. Вода на кілька сантиметрів покрила всю підлогу будинку, і рівень води все збільшувався.

Скірншот із відео


"Львівська погода "радує". Гаряча лінія міста Львова кажете, протоки почистили ? І що мені тепер робити окрім корабликів ? Вже 20 відер точно повиносила", - написала львів'янка.

Львів'янка вже навіть почала запускати кораблики у своєму домі, щоб зовсім не впадати у відчай.

Львівська погода радує 😫 Ну а мені вона ще й роботи підкинула на вечір ☔️ Гаряча лінія міста Львова кажете, протоки почистили ? І що мені тепер робити окрім корабликів ? Вже 20 відер точно по-виносила 🛥

Geplaatst door Olecia Kotliarova op Donderdag 11 juni 2020

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Зазначимо, до у Львові що станом на вечір 11 червня внаслідок сильного вітру та зливи були повалені 34 дерева, 5 з яких пошкодили автомобілі. Негода також обірвала мережі зовнішнього освітлення, працівники ЛКП "Львівсвітло" оперативно зайнялися розв'язанням проблеми.

Крім того зафіксовано 7 підтоплень на магістральних дорогах. Комунальні служби вже займаються ліквідацією наслідків негоди.

Негода у Львові, фото: Varta1

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині випав значний шар граду

Як повідомляв портал Знай.ua, у Тернопільській області град знищив посіви

Також Знай.ua, писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.