Іноді природа витворяє несподівані речі, які можуть здивувати кожного. Так, на Львівщині стихія влаштувала незвичну аномалію, там здійнялася сильна злива з градом, який був схожим на сніг.

Про це повідомила у фейсбук “Рота ДПС м. Львова”.

Цьогоріч весна виявилася дуже дощовою та холодною. Стихія дивує українців з кожним днем все більше та більше посилаючи нові випробування. Так, стало відомо, що у неділю, 7 червня на Львівщині здійнялася сильна злива та град.

Фото: Рота Дпс М.Львова.

Фото: Рота Дпс М.Львова.


Таку аномалію помітили у селі Коростів, там випав значний шар граду, який здалеку більше походив на кучугури снігу. Град буквально устелив вулиці села. Місцеві жителі були шоковані такій аномалії, й тому всі дружно почали виставляти фотографії у соціальні мережі.

Фото: Рота Дпс М.Львова.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Фото: Рота Дпс М.Львова.

Geplaatst door Олег Стефанишин op Zondag 7 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Україну накриє температура +30 та палюче сонце – синоптик назвала дату. На Трійцю в Україну прийде синоптичне літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.