У Львові через сильну грозу та буревій у місті пошкоджено сім автомобілів.

Про це повідомляє інформаційний портал «Четверта студія».

У Львові через сильний буревій та дощі пошкоджено 72 дерева, з них 7 — впали на автомобілі

У Галицькому районі повалено 23 дерева, з них 4 — впали на автомобілі – на вул. Паркова, Листопадового чину, Сербська-Соборна, Замкова. У Франківському районі впало 2 дерева та 20 невеликих гілок, у Залізничному — 4 дерева, у Сихівському районі – 4 гілки. У Шевченківському районі повалено 20 дерев, з них 2 дерева впали на автомобілі – на вул. Райніса та Мазепи. У Личаківському районі впало 19 дерев, з них 1 — на автомобіль — на вул. Чернігівській.

У Львові 11 червня пройшла сильна злива. Фото: ФБ/Ігор Зінкевич


Також комунальники виявили 9 місць де сильно підтоплена магістральна дорога — вул. Джерельна, Саксаганського, Стуса, Менцинського, пр. Чорновола — Торф'яна, Костя Левицького, Зелена — Личаківська, пр. Червоної Калини (Сихівський міст), Батальна.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Donderdag 11 juni 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Через негоду було пошкоджено 3 лінії ЛКП «Львівелектротранс» — на вул. Винниченка, 18, Коновальця, 70, Б. Хмельницького, 40. Ці пошкодження були ліквідовані ще вчора пізно ввечері.

Скріншот


Також було виявлено 18 адрес підтоплень під’їздів та підвалів, а проблеми з електропостачанням — за 17 адресами: аварія повітряних ліній 10 Кв — 4 шт, аварія повітряних ліній 4 Кв — 11 шт, аварія підстанції Л-23 (Рясне-2 повністю, Рясне-1 низька забудова) — 1 шт, аварія РП-18 вул Трускавецька (затоплення одної секції) — 1 шт.

Geplaatst door Igor Zinkevych op Donderdag 11 juni 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині випав значний шар граду

Як повідомляв портал Знай.ua, на Тернопільщині град знищив посіви

Також Знай.ua писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі очікують – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.