У Львові через сильний вітер і зливу повалено 34 дерева, деякі впали на автомобілі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Depo.Львів".

У департаменті житлового господарства та інфраструктури повідомили, що станом на вечір 11 червня внаслідок сильного вітру та зливи були повалені 34 дерева, 5 з яких пошкодили автомобілі.

Негода у Львові, фото: Varta1

Крім того зафіксовано 7 підтоплень на магістральних дорогах. Комунальні служби вже займаються ліквідацією наслідків негоди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Негода також обірвала мережі зовнішнього освітлення, працівники ЛКП "Львівсвітло" оперативно зайнялися вирішенням проблеми, яка виникла.

Крім того пошкоджено три мережі ЛКП "Львівелектротранс" — на вул. Костя Левицького, Винниченко і Б. Хмельницького. Станом на вечір 11 червня в місті було призупинено рух електротранспорту.

Негода у Львові, фото: Varta1

Негода у Львові, фото: Varta1

Жителів закликають повідомляти про всіх надзвичайних випадках на "Гарячу лінію міста" за телефоном 15-80, для направлення на місце відповідних комунальних служб та ліквідації наслідків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Львівщині випав значний шар граду

Як повідомляв портал Знай.ua, , у Тернопільській області град знищив посіви

Також Знай.ua, писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.