На Львівщину обрушилася потужна гроза, всього за дві години випала чверть місячної норми опадів. Жертвою сильної стихії стала молода дівчина.

Про це повідомляє інформаційний портал «Фраза».

Так, стало відомо, що на Львівщині у четвер, 11 червня, під час того, як вирувала негода, жертвою грози стала молода дівчина.

Відомо, що в смт Брюховичі жертвою стихії стала дівчина 1992 року народження – на її хату впало дерево. Дівчина померла на місці події.

Фото Фрази


Також відомо, що в шести районах за кілька годин негоди зареєстрували 37 звернень про падіння дерев, при цьому п'ять з них впали на автомобілі.

Повідомляється, що через негоду було пошкоджено мережа електротранспорту, також зареєстрували шість обривів мереж зовнішнього освітлення.

Як зазначають синоптики, в регіоні всього за дві години випала чверть місячної норми опадів (24,4 мм).


Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, на Львівщині випав значний шар граду

Як повідомляв портал Знай.ua, , у Тернопільській області град знищив посіви

Також Знай.ua, писав, що червень 2020 буде зовсім не таким, як всі чекають – офіційний прогноз погоди від Укргідрометцентру.