Львів'яни скаржаться на купи сміття біля будинків, які не виводять комунальники.

Про це у спільноті Варта-1 написала львів'янка Наталія Сарамака.

Так, львів'яни скаржаться на купи сміття під будинком на вулиці готелю Львів. Місцеві жителі зазначають, що попри обіцянки сміття не вивозиться.

"Пан Андрій Садовий обіцяв, що буде прибирати наше сміття, або забере смітники. Як ми бачимо, сміття не прибирають, хоча так два місця підряд прибирали і закрили. В низу ми бачимо, що у нас є фрі-хаус, тут люди купляють їду та їдять. Пане Садовий, вам не соромно?", - зазначила львів'янка.

Скріншот


Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це в повідомленнях.

"Сором, 4 роки минуло, а наше сміттячко й надалі мандрує Україною", "Але проте, карантин продовжено у Львові", "Садовому не стидно ", "Коли ви зрозумієте ,що вони усі брехуни", "Це просто жах", "Жахіття, це Львів , ганьба", "Можливо смітярні фірми забули йому відкат занести", "Це де??? В ІНДІЇ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під зверненням львів'янки.

Скріншот

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше в метро Харкова виявили розсадник вірусу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у Києві облагородили міський вокзал.

Також Знай.uа писав, що франковчанина покарали лопатою за смітник.