Вчора, 8 червня, у курортному Славському, що на Львівщині випав сильний град з дощем. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Володимир Беньо, який працює у службі автомобільних доріг у Львівській області.

“2020 рік, ти не перестаєш мене дивувати”, – написав Володимир Беньо на своїй сторінці у Фейсбуці.

А ось місцеве МВС у соцмережі попередило:

"Щоб не стати заручником обставин і погоди, ретельно плануйте маршрути і не забувайте реєструвати свої подорожі на рятувальних постах".

Тому, якщо ви зібрались в гори, обов'язково перевіряйте прогноз погоди.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

2020 рік, ти не перестаєш мене дивувати🌨😳 #Карпати #літо2020

Geplaatst door Volodymyr Beno op Maandag 8 juni 2020

Нагадаємо, цьогоріч весна виявилася дуже дощовою та холодною. Стихія дивує українців з кожним днем все більше та більше посилаючи нові випробування. Так, стало відомо, що у неділю, 7 червня на Львівщині здійнялася сильна злива та град.

Таку аномалію помітили у селі Коростів, там випав значний шар граду, який здалеку більше походив на кучугури снігу. Град буквально устелив вулиці села. Місцеві жителі були шоковані такій аномалії, й тому всі дружно почали виставляти фотографії у соціальні мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Погода на 9 червня для всієї України – хто спечеться на сонці та промокне до нитки

Як повідомляє портал «Знай.uа» Пийте воду та не забувайте про кепки – нестабільний червень обрушить на українців 39-градусну спеку

Також «Знай.uа» писав, що Погода на 9 червня в Україні – синоптик радить прихопити окуляри та панаму