На Львівщині сталася страшна ДТП, в результаті якої загинув молодий мотоцикліст.

Про це повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

Так, стало відомо, що на Львівщині неподалік села Сокільники, що у Пустомитівському районі сталася смертельна ДТП. Пригода сталася у неділю, 7 червня близько 14.00 години.

Відомо, що водій автомобіля “Тойота Ярісˮ, львів’янин, 1987 року народження, який рухався в напрямку міста Пустомити, здійснюючи маневр повороту праворуч, але допустив зіткнення з мотоциклом “SUZUKI GSF600Sˮ. У наслідок зіткнення мешканець міста Комарно, Городоцького району, 1993 року загинув на місці події.

Фото Національної поліції


За даним фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі на термін до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на термін до трьох років або без такого. Наразі триває досудове розслідування триває.

Нагадаємо, на Львівщині відбулося трагічна ДТП, водій Opel Omega збив сім'ю з чотирьох чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий рівень.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також портал Знай.uа писав про те, що Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворився на металобрухт.