На Львівщині вирішили не послаблювати карантин, а це означає, що фітнес-клуби теж не відкриються. Саме це і підштовхнуло співробітників спортзалів прийти з протестом до обласної адміністрації.

Про це повідомляє ТСН.

На акцію протесту прийшли близько двох сотень львів'ян і навіть принесли з собою тренажери. На очах у міської влади, під відкритим небом, спортсмени розпочали свої заняття.

Автобусними клаксонами їх підтримали і маршрутники, вони теж вийшли на мітинг біля головного корпусу області з вимогою відновити перевезення. Протестувальники вимагають, щоб чиновники відновили регулярні міжміські перевезення. Тому що від початку карантину, а це вже не мало не багато, минуло три місяці, і сім тисяч водіїв та технічних працівників залишаються без роботи. Львів'яни обурюються, що, ресторани, торгові центри та ринки працюють,а перевізникам не дозволяють працювати. До того ж, пасажири скаржаться на відсутність маршруток.

фото: ТСН

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Власники фітнес-клубів між тим стверджують, що їх бізнес на межі розорення. Без роботи залишилися більше тисячі працівників. «Руйнується вся фітнес індустрія. Державі мабуть вигідніше відкривати мережі аптек, ніж відкривати мережі фітнес-центрів», - каже заступник директора водних видів спорту Олена Анатийчук.

Нагадаємо, що ще як мінімум тиждень вирішили не послаблювати карантин на Львівщині. А все через високузахворюваноість - понад 70 нових інфікованих на добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Блискавка вразила нацгвардейцев, захищали президента від протестувальників

Як повідомляє портал «Знай.ua» Чоловік намагався себе спалити під Верховною Радою – що штовхнуло українця на відчайдушний крок

Також «Знай.ua» писав, що По різні сторони барикад: фото з копом афроамериканцем і протестувальникам розбурхала людей по всьому світу