У Львівській області гірники перекрили міжнародну трасу Львів-Рава Руська, бо останні три місяці їм не виплачують зарплату.

Про це йдеться у випуску ТСН.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами шахтарів, борг складає понад 200 мільйонів гривень.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Через акцію протесту одразу 6 шахт регіону від сьогодні призупинили роботу. З вимогами віддати їм зароблені гроші шахтарі вийшли на трасу, яка веде до кордону з Польщею, перекривши дорогу одразу у двох місцях.

Сотні гірників у касках 15 хвилин ходять пішохідним переходом - наступні 15 хвилин пропускають автівки і запевняють, що акція протесту триватиме цілий день.

"Поверхня має заборгованість ще з лютого місяця, а підземні мають тільки березень, приблизно 30 відсотків березня ще не заплачено", - розповіла голова незалежної профспілки гірників шахти "Лісова" Мирослава Кафтан.

Своєю чергою один із гірників шахти "Степова" Андрій Хміль зазначив, що так люди працюють протягом 4 років.

"У нас велика заборгованість із заробітної плати, нам ще за березень не заплатили залишок. Ну дуже тяжко", - поскаржився він.

Наразі великих заторів на трасі немає, але водії помітно нервуються.

Нагадаємо, що "Брехун, пішов геть!": мешканці Львова прозріли і відверто звернулися до Садового

Нагадаємо, що "Дайте мені камеру": у Львові нервовий Садовий погрожував журналістам

Раніше портал "Знай.ua" писав, що заступник мера Львова вперше показав жахливі опіки обличчя після нападу активіста