Відтепер нетверезих водіїв у Львові оглядатимуть у спеціальному кабінеті.

Про це повідомляє інформаційний портал "4studio".

У середу, 3 червня у Львові на базі львівського обласного медичного центру превенції та терапії, що на вулиці Кульпарківській, 95 запрацював кабінет для проведення медичних оглядів водіїв. На відновлення такого кабінету з обласного бюджету виділили 1 мільйон гривень.

У Львові відкрили кабінет тверезого водія, фото 4studio


Такий кабінет буде працювати цілодобово, у ньому чергуватимуть позмінно бригади, що складатимуться із лікаря та медсестри.

У Львові відкрили кабінет тверезого водія, фото 4studio


"Небезпека на дорогах та кількість ДТП вийшла з-під контролю, тому відкриття кабінету – це справжній успіх. Після затримання водія на дорозі і у випадку відмови проходження огляду поліцейським, водія скеровують у медичний заклад, тоді ми робимо огляд і даємо свої висновки", – розповіла директор КНП ЛОР "Львівський обласний медичний центр превенції та терапії узалежнень" Мирослава Кабанчик.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Львові відкрили кабінет тверезого водія, фото 4studio


Нетверезих водіїв у цьому кабінеті почнуть оглядати уже відсьогодні, а огляд будуть проводити тільки у присутності поліції. Зазначимо, що за даними поліції Львівщини станом на 31 травня на території області трапилася 261 ДТП за участі нетверезих водіїв.

У Львові відкрили кабінет тверезого водія, фото 4studio

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, автофіксація порушень – як використовувати камери собі на користь і оскаржити штраф.

Як повідомляв портал Знай.uа, за перші 17 годин роботи система відеофіксації порушень правил дорожнього руху в Києві зафіксувала понад 35 тисяч випадків.

Також портал Знай.uа писав, що киянин відскіпався смішним штрафом за їзду по зустрічній при копах, українці обурюються – "Порушуй – не хочу".