Сотні українців вишикувалися на кордоні, щоб потрапити до Польщі на заробітки, через це на пункті пропуску “Шегині” утворилися величезна черга.

Про це повідомляє депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич на своїй сторінці у Facebook.

Так, українці почали масово покидати Батьківщину і їхати на заробітки за кордон. Через це у пропускному пункті “Шегині” утворилися величезна черга з охочих потрапити до Польщі.

Скріншот


Навіть дощова погода не зупиняє бажання українців потрапити на заробітки за кордон, люди сотнями стоять мокрі під парасольками.

“31 травня 2020 року о 15:00. Пропускний пункт “Шегині” – черга до Польщі”, – написав Ігор Зінкевич.

Варто зазначити, що починаючи з 16 травня україно-польський кордон на пункті пропуску “Шегині-Медика” можна перетнути пішо. Для автомобілів доступні КПП у Ягодині, Раві-Руській та Краковці. Протягом останнього часу пасажиропотік через кордон до та з України суттєво зріс. Зараз він складає 15-20 тисяч осіб на добу.

Скріншот


Пропуск пішоходів через українсько-польський кордон здійснюється тільки в “Шегинях”. Раніше українські громадяни прибували в пішому порядку й на інші пункти пропуску, там їхнє перевезення відбувалось спеціальними автобусами, але тепер ця функція не буде доступною.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

31.05.2020 о 15:00 Пропускний пункт Шегині - Черга до польщі

Geplaatst door Igor Zinkevych op Zondag 31 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям додадуть авіаційний збір – як зміниться ціна квитків на перельоти.

Як повідомляв Знай. ua, куди поїхати відпочити влітку і скільки це буде коштувати.

Також Знай. ua писав, що які країни першими відкриють кордони для туристів.