У Сквирському районі Київської області поліція затримала 3 вантажівки зі львівським сміттям. Наразі автомобілі з вантажем та бульдозер, які були затримані на Сквирському полігоні твердих побутових відходів, поміщені на майданчик тимчасового тримання. Поліція скерувала до суду клопотання щодо арешту цих транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області.

Як стало відомо, то на днях до поліції надійшла інформація від небайдужих громадян про те, що в Сквирському районі, поблизу села Великі Єрчики, на території сміттєзвалища знаходяться 3 вантажівки зі сміттям.


На місце події одразу прибула група реагування патрульної поліції, яка зафіксувала факт перебування вантажівок на полігоні твердих побутових відходів без відповідних документів та дозволів.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 356 (Самоуправство) Кримінального Кодексу України. Триває досудове розслідування.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

З метою недопущення в подальшому подібних порушень керівництвом Сквирської поліції спільно з місцевої владою, активістами та громадськістю прийняте рішення про цілодобову охорону полігону твердих побутових відходів.

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

джерело: Національна поліція
джерело: Національна поліція

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Львові на сміттєзвалищі виявили фрагменти трупів і кістки - "братська могила" завалена сміттям

Також «Знай.uа» писав, що Київська Куренівка обклалася купами сміття на карантині - насвинячили на десятиліття вперед