У Львові у районі Сільмаш, що знаходиться поблизу Рясного люди знайшли стихійне сміттєзвалище на якому будівельне сміття у перемішку з рештками тварин. І судячи з фотографій звалища, стає зрозуміло, що подібне відбувається не вперше.

Про це пише депутат Львівської міської ради Ірина Оршак у соціальній мережі Фейсбук.

“ В приват прислали небайдужі люди повідомлення, що в районі Сільмаш (Рясне, Білогорща) знайдено стихійне сміттєзвалище!!!
Будівельне сміття, рештки тварин ... гори цього всього просто неба!!! Судячи з фото, це відбувалося не вперше... ”, – написано у повідомленні.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також, побачене почали коментувати користувачі мережі: " Чим ті люди думають?", " Це просто жахливо, як так можна?!", " Я минулого року звертався стосовно цього у міністерство екології. Відписали що передали справу в обл.раду чи обл. Адміністрацію,не памятаю, і до місяця часу вирішать. Класика....", " Десятки років там сміття скидали-і тільки тепер замітили?", " В Німеччині або в будь якій європейській державі штрафанули б на кілька тисяч євро таких громадян", " Якщо хтось бачить таке неподобство то викликайте поліцію.Може зреагують?".

Як зазначає депутат, про сміттєзвалище повідомили Шевченківський відділ поліції та департамент екології ЛОДА.

джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)
джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)

джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)
джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)

джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)
джерело: Ірина Оршак (Фейсбук)

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Купи сміття та непотребу - у Львові любителі шашликів перетворили Сихівський ліс на огидне звалище

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Тернополем виріс "айсберг" зі сміття, городяни пізно схаменулися - "врятуйте, смердить"

Також «Знай.uа» писав, що Під Запоріжжям річку закидали сміттям, сморід на все село - свинство розслідує поліція