На Львівщині виявили 10 безпілотних літальних апаратів, які, ймовірно, використовувалася для незаконного переміщення через кордон контрафактних тютюнових виробів.

Безпілотні літальні апарати літакового і мультикоптерного типів знайшли під час проведення заходів в рамках кримінального провадження щодо незаконних оборудках з акцизними марками (1 ч. т. 199 КК України).

Про це повідомили в прес-службі Держприкордонслужби України.

джерело: Держмитслужба України
джерело: Держмитслужба України

Як стало відомо з повідомлення, то були проведені санкціоновані обшуки в місцях можливого зберігання контрафактних підакцизних товарів та засобів їх незаконного переміщення через кордон.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Слідчо-оперативні заходи проводили прикордонники Західного регіонального управління та Львівського загону з участю співробітників Національної поліції під процесуальним керівництвом Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

джерело: Держмитслужба України
джерело: Держмитслужба України

Наголошується, що прикордонники все частіше припиняють спроби незаконного переміщення товарів, зазвичай цигарок, за допомогою безпілотників. З початку року на кордоні затримали ще 12 таких безпілотників.

Слідчі дії тривають.

джерело: Держмитслужба України
джерело: Держмитслужба України

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Львовом накрили мерзенну схему заробітку на коронавирусе

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Закарпатті банда з масками пішла під воду, щоб "нагріти руки" на коронавирусе

Також «Знай.ua» писав, що На Волині десятки селян на мотоциклах знесли шлагбаум і прорвалися через кордон, що відбувається