Під стінами Львівської міської ради зібрались пікетувальники, які вимагають від Садового відновити роботу спортивних центрів і басейнів.

Про це інформує 4studio.

Протестуючі принесли з собою численні плакати з красномовними написами, де, серед іншого, звертають увагу львівської влади на те, що місця для розпиття алкоголю вже працюють, а от займатись спортом у спортзалах та фітнес-центрах – поза законом.

джерело: 4studio
джерело: 4studio

На плакатах можна було побачити такі написи: "Наливайки відкриті, фітнес - закритий", "Садовий, алкоголь вбиває, корона лякає, а фітнес лікує! Обирай-те!", "Наше здоров'я в наших руках! Дайте людям тренуватись", "Садовий, дай нам бути здоровими", "Епіцентру можна, фітнесу ні?".

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

джерело: 4studio
джерело: 4studio

До активістів вийшов керівник міського управління спорту Антон Нікулін, який наголосив, що рішення щодо відновлення роботи спортивних об’єктів може бути прийняте тільки після дозволу обласної комісії з питань ТЕБ і НС.

джерело: 4studio
джерело: 4studio

джерело: 4studio
джерело: 4studio

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Кабмін оточили обурені українці, готові "ночувати" в Зеленського - що вимагають протестувальники

Як повідомляє портал «Знай.uа» Розлючені кияни нагрянули до Кличка, Хрещатик перекрито - "Ні квартир, ні грошей!"

Також «Знай.uа» писав, що Бите скло та нецензурні написи - штаб-квартира CNN потрапила під приціл протестуючих, всьому виною копи