Львівська прокуратура зацікавилась “мандрами” львівського сміття Україною, та взялася розслідувати все що з цим пов'язано.

Про це в ефірі ток-шоу “Говорить Великий Львів” 28 травня заявила прокурор Львівщини Ірина Діденко.

Прокурорка Ірина Діденко розповіла, що тільки зайняла свою посаду, то відразу поцікавилася, що турбує мешканців області. Серед головних проблем львів'яни виокремили сміття.

Ірина Діденко


"Люди казали: ми бачимо, що вночі їздять машини зі сміттям до нас. Тому я цим зайнялася і разом з правоохоронцями вже протягом останніх 5 місяців стежимо за ситуацією і тим, що насправді відбувається з львівським сміттям. Встановили багато цікавого" – розповіла Діденко.

Прокурорка розповіла, що вони з'ясували, що сміття має їхати в Київську область на офіційний полігон, але по факту приїжджає воно в Жидачів на Львівщину.

Куди ж насправді вивозиться сміття зі Львова? Маємо відповідь. За версією слідства: На території Львівської області...

Geplaatst door Iryna Didenko op Donderdag 21 mei 2020


"Приїхали, вирили котлован, скинули сміття, засипали. А ділянка призначена для сільсько-господарської діяльності. Мешканці нічого не знають. Загалом близько 30 тонн там відкопали сміття. Схема насправді масштабна", - говорить прокурорка.

Так, за її словами, кошти, призначені на вивезення сміття освоюють, а відходи везуть набагато ближче, ніж вказано у документах. Прокурор Львівщини Ірина Діденко пообіцяла усі деталі розслідування оприлюднити згодом.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа