У Чернівецькій області поліцейська відрізала півметра свого волосся, щоб допомогти онкохворим дітям.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції.

Так, стало відомо, що у Чернівецькій області капрал поліції Мар’яна Жизномирська відрізала 50 см свого волосся на перуки 5-річним Софійці та Валерії. Ці маленькі крихітки борються з онкологією і втратили своє волосся внаслідок хіміотерапії.

Фото Національної поліції


"5-річні Софійка та Валерія — мужньо борються з онкологією. Зараз вони перебувають у відділенні онкогематології обласної дитячої клінічної лікарні. Аби підтримати їх, інспектор відділу соціальної роботи Управління кадрового забезпечення поліції Чернівецької області Мар’яна Жизномірська відрізала своє волосся та передала мамам діток для виготовлення перук маленьким красуням”, — розповіли в поліції.


Поліцейська з Буковини розповіла, що на такий крок її надихнула 10-річна дівчинка з Харкова, яка віддала своє волосся для діток, хворих на алопецію. Вона й започаткувала благодійну ініціативу “Підтримай тих, хто потребує”.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, раніше відому українську скрипальку терміново прооперували.

Як повідомляв портал "Знай.uа" жителю Запоріжжя, який потрапив у ДТП необхідна донорська кров.

Також "Знай.uа" писав, що у Тернополі волонтери провели огляд лікарні і були неприємно вражені.