На Одещині сталася жахлива трагедія, загинула 35-річна жінка, яка хотіла самостійно зробити собі аборт.

Про це повідомляє інформаційний портал "Обозреватель".

Так, на Одещині загинула жінка, яка хотіла самостійно зробити аборт. Вона стекла кров’ю, вколовши собі ветеринарний препарат. У жінки залишилося троє діток.

Жінка довго не зізнавалася що вагітна, проте вже на п'ятому місяці вирішила позбутися маляти. Вона самостійно вколола собі ветеринарний препарат після чого просто почала стікати кров'ю. Жінку забрали до лікарні, їй шукали донорів, але врятувати вже не змогли. У жінки була рідкісна група крові – друга негативна. Жінці також розірвало селезінку.

Швидка допомога, джерело : Інформатор
Швидка допомога, джерело : Інформатор


Двох її діток, 6-річну дівчинку і 9-річного хлопчика, забрав батько, який був розлучений з Оксаною. Дітей забрали ще до похорону мами, аби вони його не бачили. Старший син від першого чоловіка залишився із бабусею.

У рідному селі жінки говорять, що Оксана могла таким чином заробляти сурогатним материнством. А від дитини хотіла позбутися, бо біологічні батьки від неї відмовилися. Проте знайомі жінки зазначають, що це не правда.

По одній з версій трагедії, жінку вдарили, бо від уколу розрив селезінки статися не міг. Наразі фахівці з'ясовують всі причини та обставини події.

Нагадаємо, раніше Киберполиция затримала днепрянина, якого підозрюють у розповсюдженні дитячих відео інтимного характеру.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік спробував пограбувати магазин з сокирою в руках.

Також Знай.uа писав, що під час пожежі в житловому будинку виявили тіло жінки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще