У Львові через малу кількість громадського транспорту люди змушені годинами стояти у черзі, щоб дістатися у потрібне місце.

Про це повідомила львів'янка під ніком Мася Дворецька у фейсбук-спільноті "Варта-1".

Так, у Львові вже з 8:00 люди стоять у метрових чергах до громадського транспорту, щоб дістатися на роботу. Такі черги можуть доходити до 50 метрів, а то більше.

Скріншот


Через карантин у Львові зменшили кількість громадського транспорту, тому через це й утворюються такі черги. Особливо гострою залишається ситуація у віддалених куточках міста, там черги найбільші.

Скріншот


Щоб не запізнитися на роботу, не дочекавшись громадського транспорту, львів'яни змушені брати таксі та їхати до місця призначення. На цей момент не відомо, скільки ще триватиме така ситуація з громадським транспортом у Львові.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львові водій тролейбуса з поліцейськими запустили лапи в гаманець пенсіонерці, закінчилося погано - "в кроці від інсульту"

Як повідомляє портал Знай.uа В Дніпрі маршрутки тріщать по швах від потоку пасажирів - в Філатова зважилися на несподіване ноу-хау

Знай.uа писав, що Битком набиті автобуси і ніякого "шахового порядку" - маршрутників спіймали на грубих порушеннях