У Львові Укрзалізниця повернулася до докарантинной роботі. Каси відкрилися і розпочали продаж квитків. Робота почалася в 8 годин ранку 27 травня. Про це повідомляє Вгороде з посиланням на главу Укрзалізниці Івана Юрика.

Він розповів, що вся робота організована з урахуванням вимог карантину, який продовжено до 22 червня. Юрик зазначив, що у співробітників є індивідуальні засоби захисту та рукавички. Біля кас є розмітка для бажаючих придбати квитки, щоб дотримуватися дистанції.

Поки зі Львова можна придбати квитки лише на 14 поїздів – «Одеса-Харків», «Лисичанськ-Київ», «Дніпро-Одеса», «Харків-Київ», «Київ-Одеса» та інші напрямки. Квитки на ці та інші напрямки доступні також і в онлайн-касі Укрзалізниці.

Укрзалізниця відновила рух поїздів зі Львова Фото: скріншот

Варто відзначити, що Львів став не єдиним містом, де відновлено продаж квитків. Нещодавно прийшла хороша новина із Запоріжжя. З 27 травня звідси можна виїхати в інші міста, які вже зняли карантинні обмеження. Поки працюватиме лише одна каса і неповний день, так як пасажири не поспішають їхати в інші міста.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

З 1 червня цього року жителі Дніпра зможуть поїхати на Чорне море. Поїзд до Одеси відновить свій рух з вокзалу Дніпра. Після карантину це один з перших поїздів на далеку відстань.

Нагадаємо, Знай.иа писав, що в ХЗапорожье відкрилися каси на залізничному вокзалі, стало відомо, куди можна виїхати.

Знай.иа повідомляв, що в Дніпрі також поновлюються залізничні перевезення, можна поїхати в Одесу.

Нещодавно Знай.иа передавав, що Укрзалізниця відкрила онлайн-продаж квитків.