Львівська міська рада замовила тисячу дорогих масок, до того ж на ринку можна зустріти товар за набагато нижчу ціну.

Про це повідомляє "Наші гроші. Львів".

Так, стало відомо, що виконавчий комітет Львівської міської ради 20 травня замовив тисячу медичних одноразових тришарових масок по 17,5 грн за штуку. У ЛМР пояснили таку вартість хорошою якістю.

"Ми знайшли дешевші маски, але вони були дуже неякісні: резинки погані, тканина зовсім тоненька. В результаті ми від них відмовилися", − розповіла в.о. начальника відділу бухгалтерського обліку та звітності апарату виконкому Стефанія Сиротинська.

медична маска, фото Pxhere
медична маска, фото Pxhere


Проте сьогодні вартість медичних одноразових тришарових масок у Львівській області суттєво знизилася. Наприклад, відділи освіти Галицького, Франківського, Шевченківського та Залізничного районів замовили тришарові маски у ТОВ «Авіація Галичини» по 7 грн за штуку. Трішки дорожче – по 11,50 грн за штуку – придбала їх у ТОВ «Елпіс» Дрогобицька міська поліклініка. За такою ціною купила маски також Бродівська центральна районна лікарня у «Аптека №1», комунального підприємства Львівської обласної ради.

Відомо, що постачатиме ці дорогі маски у ЛМР буде місцева підприємиця Надія Козаченко, яка торгує господарськими та медичними товарами.

Нагадаємо, раніше Садовий заборонив львів'янам святкувати День міста

Як повідомляє портал Знай.uа У Львові Садового варта влаштувала карантинний терор городянам і бізнесу, - "Пора цих півнів гнати в шию"

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.uа писав, що Львів на карантині відзначив свій День народження, - фото самотнього "іменинника" вразили мережа