Депутат Львівської міської ради, Ігор Зінкевич, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, розповів про страшну аварію.

Таким чином, повідомляється, що в п'ятницю, 22 травня, приблизно о пів на другу ночі, на проспекті Червоної Калини, на мосту, з дороги вилетів автомобіль. Аварія сталася в сторону Сихова.

Водій говорить про те, що він їхав вночі, і машин практично не було. На швидкості приблизно в 50-60 кілометрів на годину, він встав з середнього ряду в правий.

Потім, після цього він помітив прибиральну машину комунальної служби. При цьому, на ній не було ніяких знаків, або ж освітлення. Тому, побачити її в темряві було досить складно, і помітили її, коли водій під'їхав впритул.

22.05.2020 о 01:30 Пр. Червоної Калини Проспект міст, вилетів автомобіль з дороги, як рухатися в сторону Сихова. З...

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
Geplaatst door Igor Zinkevych op Donderdag 21 mei 2020

Чоловікові не залишалося нічого робити, як різко вивернути кермо, щоб об'їхати його, але, як виявилося, зробив він це занадто різко. Машину почало заносити і перекинуло в іншу сторону.

Ніхто не постраждав, всі живі здорові.

На жаль, відео реєстратора в автомобілі не було, і відео надано не було. Водієві пощастило, що автомобіль не полетів далі, так як в цей момент вони перебували на мосту.

Нагадаємо, раніше П'яний львів'янин зробив пропозицію красуні-патрульної, щоб відкосити від штрафу

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Тернополі п'яний водій вилетів на зустрічну і напав на копів - бешкетника довелося "пакувати"

Також «Знай.ua» писав, що П'яний дніпрянин "пообідав" горілкою і зробив сальто разом з машиною - вщент