Один із Львівських вишів увійшов до списку найкращих навчальних закладів у світі.

Про це повідомляє інформаційний портал "Укрінформ",

Так, стало відомо, що "Львівська політехніка" ввійшла до списку найкращих вишів у світі. Зазначимо, що до цього рейтингу також увійшли ще шість університетів з України.

Фото: НУ ЛП


Цей рейтинг враховує репутацію вишу в академічному середовищі, цитованість наукових публікацій, співвідношення викладачів і студентів, оцінку випускників з боку роботодавців.

Національний університет "Львівська політехніка" це найстаріший технічний заклад вищої освіти України та Східної Європи, заснований 1816 року як Реальна школа з дозволу австрійського імператора Франца І. За результатами експертного рейтингу Львівська політехніка упродовж останніх років входить у п'ятірку найкращих вітчизняних вищих навчальних закладів.

Ілюстрація: Укринформ

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, львівським студентам-медикам викладають суперечливий курс з біоетики

Як повідомляв портал Знай.ua, в Україні не вистачає медичних кадрів, на боротьбу з пандемією залучають студентів

Також Знай.ua писав, медики повстали проти копійчаних зарплат в розпал пандемії