У Львові небайдужі громадяни розшукують родичів або знайомих чоловіка, який не може пояснити, хто він і звідки. Про це повідомляють у спільноті «Варта 1» у соцмережі Facebook.

Зазначається, що чоловік із очевидними проблемами зі здоров’ям сидить на Героїв УПА, 80, та просить, щоб йому викликали таксі до Новояворівська, де він нібито мешкає.

«Доброго дня, можливо ваша група якось допоможе, на Героїв УПА, 80, сидить чоловік – каже, звати Юрій, каже, що живе в Новояворівську і просить викликати йому таксі до Новояворівська. Не все зрозуміло говорить, тому не знаю, куди ще написати. Можливо, хтось впізнає - знайомі або родичі!!!», - пишуть автори посту.

Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook.
Фото: «Варта 1» у соцмережі Facebook.

«Він сьогодні о 7:00 в Новояворівську сидів і так само хотів таксі», - зазначають львів’яни.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

«Може, нарешті наша поліція тим займеться? Нехай вже хоч щось нормальне зроблять!», «Викличте поліцію… Нехай розбирається… це їхня робота», «Чи він взагалі розуміє свої дії? Ось у чому питання», - додає дехто.

«Ніхто за ним не приїде, в нього батьки дуже старі, лежачі, більше нікого немає», «Ого... а в людини онкологія конкретна…», - наголошують інші.

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину

Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"