На Львівщині та у області, у понеділок, 18 травня очікуються пориви західного вітру 15 – 20 м/с. Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

Тому, Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає людей дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

“Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Також за можливості не паркуйте автомобілі під нестійкими конструкціями.” – попереджають рятувальники.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і близьких. А в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Погода, фото pxhere
Погода, фото pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Квітневий травень - синоптик попередив про заморозки, що буде з врожаєм

Як повідомляє портал «Знай.uа» 10 років тому вінок "напав" на Януковича, сміялася вся Україна

Також «Знай.uа» писав, що Прогноз погоди на 18 травня - кому холодно, можна погрітися спогляданням африканської спеки