Львів'янам варто приготуватися до значного погіршення погоди найближчими днями. На Львівщину насувається холодний фронт, який принесе дощі та зливи.

Про складні погодні умови в області розповіли у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Синоптики повідомляють, що сьогодні, 3 жовтня, Галичину огорне пеленою дощів та шкальним вітром. Пориви повітряних мас будуть сягати швидкості 15 - 20 метрів за секунду, а мешканцям гірських місцевостей варто очікувати сильних злив. Подекуди пройдуть грози. Температура повітря протягом доби становитиме 9 - 14 градусів вище нуля.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Львів'яни сьогодні іноді бачитимуть на небосхилі сонце, але воно швидко ховатиметься за хмарами, які принесуть у місто дощ та грозу.

Температура у Львові буде триматися між позначками плюс 11 та плюс 13 градусів за Цельсієм. Північно-західний вітер сновигатиме містом зі швидкістю 9 - 14 метрів за секунду, а вдень очікуються пориви 15 - 20 метрів за секунду.

Метеорологи попереджають про стихійні та небезпечні гідрометеорологічні явища, пов'язаних з різкою зміною погоди. Також варто бути обачними та контролювати швидкість руху водіям, які ризикнуть їздити в негоду.

Нагадаємо, що від сьогодні на Львівщині починається мокра й холона осінь

Як повідомляв портал Знай.ua, у період настання осені багато людей відчувають виснажливу втому, у них швидко закінчується енергія і зовсім не хочеться нічого робити.

Також Знай.ua писав про те, що сьогодні на Харківщині очікується ясна та помірно тепла погода