У Львові сьогодні, 17 травня, влаштують театральні вистави для тих, хто залишається на карантині. Про це повідомили у Львівській міській адміністрації в соціальній мережі Facebook.

Наголошується, що городян чекають лялькові вистави під відкритим небом, які проведуть в рамках проекту "Театр йде до тебе". Організатори обіцяють дотримуватися всіх вимог карантину по коронавірусу – дивитися виставу можна буде з власного балкону або вікна, не виходячи на вулицю.

Щоб спектакль було зручно дивитися, довелося урізати його тривалість, а також залишити тільки найбільші частини декорацій і найбільші ляльки.

Насолодитися видовищем зможуть жителі кількох львівських районів – о 12:00 розпочнеться вистава для мешканців вулиці Мазепи, 18 (у районі Топольної), о 14.00 - на вулиці Суботівського, 9 (на Левандівці), о 16.00 - на вулиці Чукаріна, 24-26 (на Сихові), о 18.00 - на вулиці Бойківської, 5В (в районі Сахарова - Горіхового гаю).

Вести свято буде Марта Більська.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Подивитися всі вистави можна абсолютно безкоштовно.

Нагадаємо, раніше День міста у Львові скасовується - Садовий зважився на відчайдушний крок-за карантину

Як повідомляє портал Знай.uа Львів може залишитися на жорсткому карантині, Садовий все пояснив

Знай.uа писав, що Садовий записався "в друзі" до Саакашвілі, у Львові назріває цікавий "експеримент"